Altay Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan, Altay camiasına layık olmaya çalışacaklarını açıkladı. Çalışkan, Altay Başkanı Ömer Hızlıok ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerine inanarak görev verdiği için teşekkür ederek, bu güvene layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
Geçmişi 100 yıla dayanan Altay'ı gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Çalışkan, "Elbette bu süreç kolay olmayacak. Ancak camianın birlikteliği çok önemli. Futbolcularımız, yönetim kurulumuz, teknik heyet hep birlikte hareket ederek Altay'ı hedeflediğimiz Bank Asya 1. Lig'e taşıyabiliriz. Biz de Altay camiasına layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.
Çalışkan, Altay ile sözleşme imza töreninde, Fethiyespor'la ilgili bir takım sözlerinin yanlış anlaşıldığını da belirterek, şunları kaydetti:
"Biz geçen sezon play-off finalinde Fethiyespor olarak Adana Demirspor takımına değil, camiasına yenildik. Camia olmak önemli. Altay da 100 yıllık bir çınar. Fethiye'de görev yaptığım 5 aylık süre içinde hep birlikte başarılara imza attık. Fethiyespor ile bir gönül bağım oldu ve olmaya devam edecektir. Fethiyespor taraftarımızı üzdüysem özür dilerim. Fethiyespor'a bu sezon başarılar diliyorum."