Oto Ekspertiz firmaları sizlere alacağınız 2. El araçların testlerini yaparak araç hakkındaki çeşitli bilgiler ve sonuçları vermektedir. Ekspertiz firmaları sizlerin araç alırken pişman olmamanız için veya dolandırılmamanız için varlar. Satın alacağınız araçtaki çeşitli bozuk aksamları, çizikleri, sonradan yapılmış boyaları, kaporta çöküklerini ve çürüklerini, aracınızın mekanik aksamı gibi çeşitli araç kısımlarını tek tek son teknoloji cihazlar ile test ederek sizlere testler sonucunda ki raporları sunar. Sizde bu raporlar sayesinde bozuk aksamlı veya boyalı araçlara yüksek miktarda ki ücretleri vermeyecek ve pişman olmayacaksınız. İstanbul oto ekspertiz yetkililerini de teker teker aramanıza ve adres öğrenmenize hiç gerek yok. Firmamız sizlere Mobil Servis imkânı sunarak ayağınıza kadar geliyor ve testleri yapıyor. Bu imkânlara ulaşmanız artık tek tık ile mümkün

 

Hangi Testler Yapılır?

Bu kısım da sizlere hangi testlerin ve kontrollerin yapılacağından bahsetmek hem sizin hem de bizim faydamıza olacaktır. Öncelikle yapılan testler ve kontroller şunlardır. Boya ve Kaporta Kontrol Testi, Araç Arıza ve Motor Testi, Şanzuman ve Baskı Balata Testi, Airbag ve Km kontrolü, Araç altı ve şase kontrolü, Turbo ve enjektör testi, Motor durumu ve kaçaklar testi, ABS ve balata kontrolü, Direksiyon Sistemleri Testi, Kalorifer, Klima Sistemi  testi, Soğutma Sistemi kontrolü, Emniyet Kemerleri kontrolü, Araç test edilir süspansiyon ve sesler kontrolü. Bu kadar çok testten sonra mobil oto ekspertiz Ücretlerimiz emin olun sizlere hiç mi hiç yüksek gelmeyecek!

Raporların Güvenilirliği

Oto Ekspertiz Raporlarımıza kesinlikle güvenebilirsiniz. Sizin için uzman ekspertiz ekiplerimiz tarafından her nokta da ekspertiz aşamaları otomatik cihazlar, ileri teknoloji ürünler ve son derece tecrübeli ustalar tarafından yapılmaktadır. Test bilgileriniz otomatik olarak sistem tarafından yazdırılmaktadır. Raporlar üzerinde ekleme, çıkarma asla yapılmamaktadır. Bu sayede ekspertiz raporlarına güvenebilirsiniz. Raporlar sizlere verilerek çeşitli mekanik aksamlar ve kaporta hakkında ki bilgileri edinebileceksiniz. Mobil Ekspertizlerimiz verdikleri raporlarda müşterilerimize hangi işlemlerin yapıldığını da bildirmektedirler. Yapılmakta olan testler yüzde yüz titizlik ile ve son derece bilgili ustalar ile yapılmaktadır.