Sweet Life'ın işletmecisi Zübeyde Karadaş, inceliğin ve kırışıksızlığın üç ayda mümkün olduğunu söyledi. 17 yıldır sektörde çalışan Karadaş, bakıma ve inceliğe erkeklerin de en az kadınlar kadar düşkün olduğunu hatırlattı. Dinamik ekibiyle işlerini severek yaptıklarını aktaran Karadaş, İzmirlileri güzelliklerine güzellik katacakları mekanına davet ediyor. Sweet Life'ta kendinizi masajla şımartabilir, istenmeyen yağlarınızdan kurtulabilir ve cildinizi yoğun şehir hayatının stresinden arındırabilirsiniz.

- Sweet Life'ı ne zaman açtınız?

Sweet Life' ı geçtiğimiz Şubat ayında açtık.

- Burada yaptığınız çalışmalar neler?

Ağırlıklı olarak lazer epilasyon yapıyoruz. Bunun yanı sıra zayıflamamız var  Cry Lipolizde kullanıyoruz. Cilt bakımlarımız var ve daha çok tedavi amaçlı cilt bakımları yapıyoruz.

- Ne tür cilt bakımı?

Leke tedavisi, cilt gençleştirme, özellikle kırışık tedavileri yapılıyor. Akne tedavileri yapılıyor. Wella shep cihazı da almayı planlıyorum. Lazer epilasyonda ütüleme sistemi kullanıyorum, acısız bir yöntem ve yoğun ilgi görüyor. Epilasyon çok acılı olduğu düşüncesiyle hanımların kabusu maalesef. Ancak bu sistemle istenmeyen tüylerinden kurtulan kişiler zevk için geliyorlar.

- Erkek müşterileriniz de çok sanırım...

Tabii. Genelde sırt ve göğüs bölgelerindeki istenmeyen kıllardan kurtulmak için geliyorlar. Beyler, bayanlardan daha narinler, ağrı eşikleri çok düşük.

- En yoğun kaç yaş grubu ne için size geliyor?

Genç yaşlar müşterilerimiz özellikle akne tedavisi için gelenler var. Ayrıca yaşını almış bayanlar kırışık tedavileri için geliyor.

- Kırışık tedavilerinde iddialı olduğuuz bölge neresi?

Gıdık toparlama ve göz çevresinde kırışık açma konusunda iddialıyız. Botoksla değil de radyofrekansla yani iteleme dediğimiz sistemle yapıyoruz. Yan ürünler kullanıyoruz. Kullandığımız ürünler de özellikle leke tedavilerinde çok çok iyi sonuçlar var.

- İnceliğinizi buradaki aletlere mi borçlusunuz?

Kesinlikle... Cry Lipolizle , radyofrekans uyguluyorum. Bu toparlama için. Çok fazla spor yapmaya vaktim yok.

- Ne kadar sürede bölgesel bir zayıflama sağlanıyor?

Cry Lipolizde küçük bir bölge oluyor ve çok fazla bir seans uygulamıyoruz. En fazla dört seans yani iki hafta oluyor. Alt göbek, üst göbek ve yan göbeğe uyguluyoruz. Bu da iki haftayı buluyor. Bunu pasif cimnastik ya da lenf drenajla kombine ediyoruz. Lenf drenaj sıkılaştırma yöntemi. Birşeyi yapıyorsan tam yap diyoruz ve tüm oluşabilecek eksilerin de önüne geçiyoruz.

- Seansların süresi nedir?

Ortalama bir girişte bir buçuk saat sürüyor.

- Bacak ve karın bölgesini aynı anda yapabiliyor musunuz?

Hayır. Üç ay ara vermek zorundayız.

- Neden?

Cry Lipolizde yaptığımız işlem yağları dondurarak, kristalleştirerek vücudumuzdan atılıyor. Kristalleştirilmiş yağı vücut yabancı bir cisim olarak algılıyor ve onu vücuttan atması ortalama üç ayı buluyor. Üç ay sonra diğer bölgeyi yapabiliyoruz.

- Ne kadar bir incelme söz konusu oluyor?

İki beden düşüyor. Bunun garantisini veriyoruz.