Tesettür elbise giyinmeyi tercih eden bayanların, modası geçmiş ve özenti olmayan giysiler tercih etmek zorunda bırakıldıkları moda sektöründe artık dengeler yerini buldu. Birçok tesettürlü genç kız ve kadının giyim ihtiyaçlarını en yeni modellerle karşılayabilecekleri Online alışveriş siteleri arasına gün geçtikçe yenileri eklenmektedir. Bu online alışveriş sitelerinden biri de mehruyan olmuştur. Birçok farklı tasarımcının elinden çıkan tesettür elbise modelleri ve diğer iç ve dış giyim ürünleri ile tesettürlü kadının şıklığını arttıracak seçimler yapmasına imkân tanıyan seçenekler çoğalmıştır.

Sadece günlük giyim değil tesettür abiye modelleri açısından da oldukça zengin bir gardırobu olan mehruyan.com, her yaştan ve her zevke uygun ürünlerini kaliteli kumaşlardan üretmiştir. Çok iyi bir işçilikle yapılan giysilerin fiyatları 49 liradan başlıyor ve her bütçeye uygun fiyat avantajı ve ürün çeşidiyle türbanlı bayanlarımızın zevkine sunuluyor. Özel günlerde artık binlerce lira masraf yaparak, sürekli sağını solunu düzelttirmek zorunda kalmayacağınız abiye ya da günlük elbiselerden bedeninize uygun olanı alıp kredi kartına 9 taksit seçeneğiyle satın alabilirsiniz. Güzel giyinmek herkesin hakkıdır ve tekstil sektöründe ciddi bir başarıya sahip olan ülkemiz, tesettür giyim konusunda tatmin edici tasarımlar yamamamıştır. Sıkıcı ve boğuk bir tarz yaratılarak, insanların giyinme özgürlüğünü kısıtlayan bu duruma mehruyan son vermiştir. Birbirinden canlı ve moda renkleri, modern ve şık tasarımlarla buluşturan mehruyan tasarım ekibi, kendi giymeyeceği ürünü asla tasarlamamakta ve ödediğiniz paranın hakkını her bir dikiş atımında vermektedir. Tesettür giyim denildiğinde akla gelen parçalardan biri de pardösülerdir. Pardösüler de modern çizgiler ve renklerle buluşarak tesettür giyim tercih eden bayanların beğenisine sunuldu. Büyük beden tesettürlü bayanları da unutmayan mehruyan, pantolondan elbiseye, başörtüden pardösüye tüm giyim parçalarını büyük beden giyinenlere de tasarladı. Her bir giyside kendinizi özel ve güzel hissetmenizi sağlayacak olan tasarımcılar, son moda akımlarına uygun tesettür giyim tasarlamaktadır. Birinci kalite kumaşlardan yapılan elbiselerin fiyatları değişiklik göstermektedir. Hatta bazıları için fazla gelebilecek olan fiyatları, ürünlere sahip olduğunuzda az bile bulacaksınız. Her gün yeni tasarımlar ve modellerle portoylasın yenilerini ekleyen mehruyan tasarım ekibi, baştan ayağa kadar şık olmanızı sağlayacak stil önerileri ile yeni stil danışmanınız olacak.

Sosyal medyadan da takip edebileceğiniz mehruyan, aldığınız ürünün fiyatı ne olursa olsun alt limit şartı olmadan ücretsiz kargo hizmeti sunmaktadır. Bütün kredi kartlarına 9 taksit avantajı sunan mehruyan.com, özel indirimleri ve avantajlı kampanyaları ile tesettür giyinen bayanların ofiste ya da evde daha şık görünmeler için birçok farklı stil yaratarak, bol çeşit sunmaktadır. Plaj giyimde de bir çok alternatif sağlayan mehruyan.com satın almış olduğunuz ürünleri 7 gün içinde iade edebilmenize de imkân sağlıyor. Tesettür giyim tercih ediyorsanız mutlaka mehruyan.com sitesini ziyaret ederek kendinize uygun elbiselerden birini satın alın.