9 yıldır bitmeyen dizi Arka Sokaklar'a ünlü bir oyuncu daha katılıyor. Türk sinemasının sevilen isimlerinden Yalçın Dümer'in de Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'a katılacağı öğrenildi. Dümer'in oynayacağı ilk bölüm ise 8 Mayıs Cuma günü yayınlanacak.

Kanal D’de 9. sezonuyla ekrana gelen Arka Sokaklar dizisine usta bir oyuncu katıldı. Türk Sineması’nın sevilen usta isimlerinden birisi olan Yalçın Dümer, Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği diziye Yalçın Dümer 8 Mayıs Cuma günü yayınlanacak bölümüyle katılacak.

Arka Sokaklar yeni bölüm konusu

Mesut önce, Savcı tarafından sorgulanır. Sedef’in sorgusuna da bire bir savcı girmek ister. Ama Rıza ve Engin, Mesut’un silahı ile Sedef’in Erdal’ı vurduğunu bilmemektedir. Arka Sokaklar 368. Bölüm Cuma akşamı saat 20:00′de Kanal D’de!

Sedef, Erdal ve Mesut kavga ederken, Sedef, Mesut’un silahı ile Erdal’ı vurur. Mesut kızı sakinleştirmeye çalışır. Hemen olay yerine ambulans gelir. Engin ve Hüsnü’de gelmiş ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Erdal ise hastaneye kaldırılır. Acil ameliyata alınır ancak durum kritiktir.

Olaya genç Savcı Ayhan Hisarlı görevlendirilir. Savcı Ayhan, işinde fazlasıyla titiz ve hassastır. Engin amir kendisine araştırmaları sırasında eşlik eder. Mesut önce, Savcı tarafından sorgulanır. Sedef’in sorgusuna da bire bir savcı girmek ister. Ama Rıza ve Engin, Mesut’un silahı ile Sedef’in Erdal’ı vurduğunu bilmemektedir.