Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8'de şok olaylar yaşandı. İddiaya göre muhabirler yurtdışına gitmiş gibi gösterilip bunun üzerinden yolsuzluk yapıldı. Olayı öğrenen Acun ise tüm servisi işten kovdu.

TV8'in muhasebe servisi geçtiğimiz sene sonu hesaplarını kapatmak için harcırah alarak yurtdışına gitmiş görünen bir muhabiri çağırarak avans kapatabilmeleri için pasaportunun yurtdışına giriş çıkış mühürlerinin bulunduğu sayfanın fotokopisini istedi.

SKANDAL ORTAYA ÇIKTI

Medyaradar'da yer alan habere göre; muhabirin "Benim pasaportum yok. Yurtdışına da hiç çıkmadım. Sizden harcırah da almadım. Bir yanlışlık olmasın" ifadesiyle skandal ortaya çıktı.

AVANS TARİHLERİNDE TUTARSIZLIK

Geçtiğimiz sene yurtdışına çıkmış görülen tüm muhabirler bir tek çağrılarak pasaportları denetim edilerek savunmaları alındı. Şirket içinde başlatılan araştırmada çok enteresan bir skandal ortaya çıkartıldı. Buna göre bazı muhabirlerin hiç yurtdışına çıkmadıkları, bazılarının ise yurtdışına çıktıklarını söyledikleri tarihlerle muhasebeden alınan avans tarihleri arasında tutarsızlıklar belirlendi. Ayrıca bazı servis çalışanlarının Atılgan Poyrazoğlu'nun talimatıyla muhtelif bankalardan kredi çekerek parayı müdürlerine verdikleri de ortaya çıkınca vaziyet Acun Ilıcalı'ya aksettirildi.

MAGAZİN SERSİVİSİNİ VE DOSTU POYRAZOĞLU'NU KOVDU

İddiaya göre bu duruma çok sinirlenen Acun Ilıcalı Atılgan Poyrazoğlu ve ekibinin işine nihai verdi. Bu vaziyet karşısında mağdur muhabirler şaşkına döndü. Hem kendi adları kullanılarak şirketlerinin mağdur edilmesine isimleri karışmış, hem de müdürlerinin talimatıyla çekerek kendisine verdikleri kredilerin ödeme günü geldiği için siyah kara düşünmeye başlamışlardı.