Yeni sevgilisi ile ilk defa sevgililer günü kutlayacak olanlar, evliliğine hareket katmak isteyenler herkes ne alacağını düşünmeye başladı bile. Sevgiliniz her ne kadar mütevazılık yapıp “hediye almamıza gerek yok, kutlasak yeter” dese de bu oyuna gelmeyin… Her sevgili bu özel günde hediye almak ve hediye vermek ister. Bu özel günde sevgiliniz ile aşk dolu anlar geçirmek istiyorsanız ilk önce baş başa kalacağınız bir yemek planlamalısınız. Bu sayede birbirinize daha yakın olabilir ve günün anlam ve önemini daha iyi yaşayabilirsiniz.

Kalp Tasarımlı Aksesuarlar

Sevgililer gününde erkek için alınacak hediyeler her ne kadar çok zor bulunsa da bayanlar için alınacak seçenek çok daha fazlardır. Bu da beylerin işini bir nebze daha kolaylaştırır. Sevgililer günü hediyesi denilince akla ilk olarak kıyafet ya da ayakkabı gelse de bu kadar klişe olmayın ve daha özel ürünler seçin. Örneğin: tam da sevgililer gününe uygun olan kalp tasarımlı kolyeler, küpeler ve yüzükler partnerinizi çok mutlu edebilir. Hem kullanışlı ve hem de şık bir tasarıma sahip olan aksesuar modelleri, bayanların en çok beğenisini toplayan ürünlerdir.

Resminizi Puzzle Yapın!

İlişkinizin en başında çekildiğiniz ilk fotoğrafınızı eşinizin uğraşmasını istediğiniz kadar parçaya böldürerek puzzle yaptırabilirsiniz. Hediyesini ilk aldığında ne olduğunu anlamasa da parçaları her birleştirdiğinde anılarınızın canlanacağını görecek ve bu manevi hediye için size minnettar kalacak. Onu daha çok mutlu etmek için puzzleyi birlikte yapmanız ve son parçayı da beraber yerleştirmeniz unutulmaz bir anınızın olmasına yardımcı olabilir. Puzzleniz bittikten sonra çerçeveletip evinizin en sevdiğiniz yerine asabilirsiniz.

Sevdiğiniz Parfümü Sevdiğinize Çok Yakışacak!

Partnerinize unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi vermek istiyorsanız ona parfüm hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Fakat bu aşamada kendi kullandığı parfümü almanız basite kaçmanıza neden olabilir. Hediyenizi anlamlandırmak ve değerini yükseltmek için kokuyu kendiniz seçmelisiniz. Emin olun parfümü her sıktığında sizin kokunuzmuş gibi mutlu olacak…

Zamanı Armağan Edin…

Erkekler için en önemli aksesuarlardan biri olan kol saatini, sevgililer günü hediyesi olarak eşinize hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Eşinize saat alarak ona zamanı hediye edebilirsiniz. Kaliteli ve şık bir kol saati seçerek hayatının sonuna kadar zaman kavramını sizinle hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

Alacağınız saatte dikkat etmeniz gereken en önemli unsur renkleridir. Eşinizin gardrobunu gözünüzün önüne getirerek renk seçimi yapın aksi takdirde uyumsuz bir aksesuar almış olabilirsiniz. İşinizi garantiye almayı unutmayın. Sevgilinizle ile size adanan bu en güzel günde alacağınız hediyeler için daha fazla seçeneği incelemek isterseniz http://www.hepsiburada.com/sevgililer-gunu-hediyesi adresini ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyat politikası ve kaliteli ürünler sayesinde aldığınız hiçbir üründen pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz.