Antrenör Ramazan Salgır’ın sokakta kalıp, kötü alışkanlıklar edinmemeleri için el uzattığı üç sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde geleceğin şampiyon boksörleri olabilmek için 3 aydan bu yana antrenman yapıyor.

ÇOGEM’le işbirliği yaparak 13 genci eğitime aldıklarını, boksa yetenekli Gökhan Kayalı, Samet Atlı ve Atahan Atak ile çalışmalara devam ederken diğer çocukları farklı branşlara yönlendirdiklerini söyleyen Ramazan Salgır, şöyle konuştu:

"Hedefimiz üç gencin 2015’te Türkiye şampiyonasında kürsüyle çıkmalarını sağlamak. Bu ışık onlarda var. Samet ve Atahan eğitimlerini sürdürüyor. Gökhan’ı da yeniden okula başlatacağız. Hem okuyup hem spor yapacaklar."

Devletin 18 yaşından sonra çocukları kendi kaderine terkettiğini öne süren Antrenör Salgır, "Onlar benim çocuklarım sayılır. Gerekirse ev tutup, spora devam etmelerini, meslek sahibi olmalarını sağlayacağım" diye konuştu. Kendilerine el uzan, hayata tutunmalarını sağlayan antrenörlerinin yüzünü kara çıkarmayacaklarını söyleyen üç genç ise “Kazanacağımız madalyalarla hocamıza teşekkür edeceğiz" dedi.