Tutuklu bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin miyomlar ve yumurtalıklarında bulunan kist 3 saat süren ameliyatla alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcının menajeri Özgür Aras, Seki'nin kanser olup olmadığının patoloji raporuna göre belli olacağını söyledi.

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bulunduğu cezaevinden sağlık sorunları sebebiyle hastaneye sevk edilen Deniz Seki'nin kanser olup olmadığının hazırlanacak patoloji raporundan sonra belli olacağı bildirildi.

Seki'nin menajeri Özgür Aras, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçının ameliyatının 3 saate yakın sürdüğünü, miyomlar ve yumurtalıklarında bulunan kistin operasyonla alındığını belirtti.

Aras, Seki'nin ağrılarının ve sancısının çok olduğunu anlatarak, ''15 gün içinde patoloji raporu gelecek. Kanser riski yüksek olduğu için ameliyat oldu. Kanser riski taşıyıp taşımadığı ise patoloji sonucunun gelmesi sonucunda belli olacak. Sonucun iyi gelmesi için dua ediyoruz. Deniz Seki'yi arayan tüm sanatçı dostları, tarafımdan kendisine iletiliyor ve herkese teşekkür ediyor'' ifadelerini kullandı.

Deniz Seki, 23 Şubat Pazartesi günü Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti.