Tesettür dış giyimürünleri arasına en vazgeçilmezlerden biri olan ferace modelleri ünlü pek çok marka tarafından üretilmektedir. Geçmişte ferace denildiğinde akla sadece siyah renk gelirken günümüzde renkli ferace modelleri ağırlıklı olarak kullanılırken siyah renk kullanılması durumunda ise dantel detayları kullanılarak modellere hareket katılmaktadır. Bu sayede genç tesettür giyim ürünleri arayan bayanların da kendi yaş gruplarına uygun olan siyah dantelli ferace modelleri ya da renkli feraceler arasından seçimde bulunmaları kolaylaştırılmaktadır.

Kökeni Osmanlı dönemine dayanan ferace o günden bu yana kadınların sokağa çıkarken çok daha kısa sürede hazırlanmalarını ve bu sayede dini kurallara uygun olarak giyinmelerini sağlayan son derece önemli bir tesettür giyim ürünüdür. Aradan geçen uzun yıllar boyunca ferace modelleri kendilerini yenileyerek içerisinde bulunduğu zamana ayak uydurmayı başarırken aynı zamanda tesettürlü bayanların dış giyim ürünleri arasındaki önemini de asla yitirmemiştir. Seçilen ferace fiyatları ise feraceleri üreten tesettür giyim markaları ve seçilen kumaşlara bağlı olarak değişmektedir.

Yeni sezon ferace modelleri incelendiğinde bu sene renkli olan tasarımların biraz daha fazla kullanıldığı dikkat çekerken aynı zamanda arkası dantelli ferace modellerikadar sırt bölgesinde ve kol manşetlerinde de dantelin işlendiği görülmektedir. Kolları dantelli ferace modelleri dantelin daha ağırlıklı olması nedeni ile görüntüyü de güzelleştirmekle beraber dantel detaylarında işçiliğin artması sebebiyle ferace fiyatlarında da artış yaşanmasını tetiklemektedir. Yani düz ferace fiyatları için daha düşük fiyat aralıkları söz konusuyken dantelli feraceler için talep edilen fiyatlar ne yazık ki yükselmektedir.

Aradığınız en şık ferace modelleri için tek yapmanız gereken hemen zenruba.com adresini ziyaret etmektir. İnternet üzerinden feraceler başta olmak üzere tesettür giyim ürünlerinin satışını üstlenen sitemiz günün her anında özgürce düşük fiyatlarla tesettür giyim alışverişi yapmanızı sağlamak amacı ile hizmet vermeyi sürdürmektedir.