Pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener, hit olan şarkılarından biri olan 'Sebastian' ile aynı adı taşıyan ve Yalıkavak'ta açtığı beach club ile patronluğun keyfini sürüyor. Yener, konser programları dışında her fırsatta işletmesinde boy gösteriyor. Yaz boyunca düzenlenen özel partilere ilginin memnun edici olduğunu belirten Yener, "Bayram sonuna kadar sezon devam edecek. Çok harika bir sezon geçiriyoruz. Avrupa'da da duyulduk. Yurt dışından gelen Türkler de çok. Herkes ortamı, buradaki konsepti çok beğendi" dedi.

Başka tekliflerin olduğu ve aklına değişik fikirlerin geldiğini belirten Hande Yener, "Hepsini değerlendireceğim. Eğlence anlayışı bizde çok farklı.Tatile çıkanların mutlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladığımızı düşünüyorum. Bu eğlence trendini yazın da kışın da sürdürmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

SERDAR ORTAÇ İLE DÜET YAPACAK

Bir süre önce Serdar Ortaç ile tek şarkılık bir düet yapacakları ve şarkı arayışında oldukları duyulan Hande Yener, önümüzdeki hafta stüdyo çalışmasına başlayacaklarını dile getirdi. Şarkıyı seçtiklerini, ancak gizli tuttuklarını söyleyen Yener, İstanbul'da kayıt yapacaklarını belirtti. Bunun heyecanını yaşadığını anlatan Yener, "Bu buluşmaya yüzyılın buluşması diyoruz. Düet için bir şarkıda karar kıldık. Piyasaya çıkmasına bir ay gibi bir süre kaldı" dedi.

DOKTORDAN GELİP SAHNEYE ÇIKTI

Geçen hafta bir gece kulübündeki sahnesine gecikmeli olarak çıkan ünlü popçunun üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği ve sahneye çıkmadan önce doktora gittiği belirtilmişti. Klimalı ve sıcak ortam arasında kaldığı için hasta olduğunu söyleyen Yener, bronşit için ilaç kullandığını belirterek, hastalığı sırasında dinlenemeyip sahneye çıktığını sözlerine ekledi.