Bu yaz tatile gitmeyi düşünüyorsanız size bir önerimiz var. Armutlu tatil köyünde huzurlu ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
Marmara bölgesi, tarihi olarak çok eski dönemlere uzanan bir geçmişe sahiptir. Hititler, Romalılar, Bizanslılar gibi önemli medeniyetlerin sürekli olarak gözde bölgesi olmuş, farklı dönemlerde buralara egemen olan medeniyetler, kendilerinden iz bırakmışlardır. Bu yönüyle Marmara bölgesi incelenmeyi en çok hak eden bölgedir. Bir de bunun yanında doğal güzellikleriyle de padişahların gözde mekân olarak tercih ettikleri güzel yerleri vardır. Yalova’nın Armutlu tatil köyü tam da bahsettiğimiz özelliklere sahip bir tatil beldesidir. Herkesin zevkine hitap edebilecek yapılanmaya sahip olması, çam ormanlarının temiz havası, Marmara denizinin sunduğu güzel manzara ve daha fazlası ile iç içe kalmak isteyenler için kesinlikle tercih edilmesi gereken yerlerden biridir. Her yanıyla tatil zamanlarının mükemmel ötesi geçmesini sağlayan detaylara sahip olması, Armutlu tatil köyü fikrinin en iyi fikirlerden olmasını da etkilemektedir. Tabi burada yer alan kaplıca, termal alanları da ayrıca işlenmesi gereken ve ele alınması gereken konulardır. Her anlamda tatil için ideal olan belde, Marmara’nın koynunda tatil yapmak isteyenler için gözde yerlerdendir.



Keyfinize hitap eden yönler

Rıhtım Palace, tatil ve Yalova konusunda uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip bir firmadır. Personellerimizin çalışmaları, hizmetlerimizi sunarken detaylı incelemeleri yapmamızı daha da kolaylaştırıyor. Konaklama sorununa kesin çözümler getirerek tatil zamanlarının en iyi şekilde geçmesini sağlamak adına gerekli tüm detaylara yer veriyoruz. Armutlu tatil köyü seçeneklerinde de bunu sunuyoruz. Gerek konaklama gerekse de diğer hizmetler konusunda en iyi alternatifleri bir araya getirerek tek başınıza, ailece ya da arkadaşlarınızla bir arada kalmanın keyfini yakalayabilirsiniz. Günümüzün en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biri olan Yalova, dünya turizmi adına da önemli bir yerdir. Bu nedenle konaklama birimlerinden çevre şartlarına varana kadar her şey en ince ayrıntısına kadar hesaplanarak yapılmıştır. Tatil için güzel ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin tercih etmelerindeki en büyük nedenler de bunlardır. Armutlu tatil köyü ile elde etmek istediğiniz keyifli zamanlara hızlı ve uygun fiyat ayrıcalıklarıyla ulaşmak için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.