Özel evraklarınızın taşınması sırasında herhangi bir kargo firmasından hizmet alabilirsiniz. Ancak evraklarınız hiçbir zaman dilediğiniz gün ve saatte olması gereken yerde olmayacaktır. Bu neden ile acil ve önemli evraklarınız için en hızlı üstelik güvenilir hizmet için Maslak kurye ’yi tercih etmelisiniz. Maslak kurye rakiplerinden her daim önde olmak ile kalmaz müşterilerinin zor durumda kalmasını engel olmak için evrakları mutlaka dakikası dakikasına olması gereken yere götürür.

10 yıldan beri İstanbul’da kurye hizmeti vermekte olan istanbulkurye.com.tr sayesinde gerçek bir kuryenin nasıl hizmet verdiğini sizde göreceksiniz. Kuryemize teslim etmiş olduğunuz evraklarınız hiçbir zarar görmeden gideceği yere doğru yola çıkar. Tabii bu sırada kuryemizin hedefine ulaşmasına ne kadar kaldığını takip etmekte sizin hakkınızdır. Evraklarınızın nerede olduğunu ve hedefe ulaşmasına ne kadar kaldığını anında görüntüleyebileceğiniz online sistemimiz sayesinde aklınızda bulunan soru işaretlerinden kurtulabileceksiniz. Sistemimize kayıt olduktan hemen sonra gönderimini gerçekleştirmiş olduğunuz evraklar hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Üstelik sisteme kayıt olmamış olsanız dahi alıcısına ulaşan evrakların iletildiğine dair sms ve mail yolu ile bilgilendirme gerçekleştirilmektedir.

Kurye hizmetini dilerseniz Dudullu kurye ekibimizden alın dilerseniz İstanbul’un başka bir semtinde bulunan kurye ekibimizden alın. Ekiplerimiz hizmet kalitelerinden ödün vermeden evraklarınızı alıcısına ulaştıracak ve zamanında olması gereken yerde olmayan evraklar yüzünden yaşadığınız sıkıntılara son verecektir.