Alt yapı hizmetlerinde gelişen teknoloji ile kanal ve kanalizasyon tıkanıklıklarında robot kamera cihazları kullanılarak hiçbir yeri kırmadan, zarar vermeden en iyi şekilde temizliğini yapmaktayız.

Ankara kanal temizleme firması olarak 1995 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize kanal temizleme, tuvalet, mutfak, banyo ve her türlü gider açma alanında kombine kanal temizleme araç ekipmanları ile hizmet sunan alt yapı şirketimiz birçok alt yapı projesini gerçekleştirmiş ve çözüme başarıyla ulaştırmış bir şirkettir. Şuanda aktif olarak özel şirketler ve kamu kurumlarının aylık olarak yapmış olduğu bakım anlaşmaları ile çalışmalarına hızlı ve koordinasyonlu olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Alt yapı hizmetlerinde çoğunluk kullanmış olduğumuz ekipman sistemi kombine kanal temizleme araçlarıdır. Bu araçlar sayesinde yüksek basınçlı su ve vakumlama teknolojisi ile alt yapılara kesinlikle hiçbir zarar vermeden robot kanal görüntüleme cihazlarıyla entegre bir biçimde çalışarak boru gider hatlarının temizliğini sağlamaktayız. Bu hatların ise firmalar ile anlaşmalı çalışılarak periyodik bakım anlaşmaları imzalanıp temizlikleri yapılması gerekmektedir.

Vidanjör ve robot kanal görüntüleme cihazları kullanılarak tıkanıklık sorunları ortalama 1 saat içerisinde temizliği yapılabilmektedir. Çeşitli iş ortamları içerisinde kullanılan vidanjör araçlarımız ve ekipmanlarımız ile sizlere müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak ekonomik alt yapı hizmeti vermekteyiz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimiz ile görüşme yapabilirsiniz.