Sizde, oturduğunuz yerden, akıp geçen zamanın ritmini yakalamak istemez misiniz? İşte bunu sağlayacak unsurlardan biri de internettir. Mühim olan, bu gereci nasıl kullanacağınızı bilmektir. Şimdi sizin için bir profil çiziyoruz. Diyelim ki Ankara’da yaşayan, hamile bir kadınsınız. Yaşamınızı daha kolay bir hale nasıl getirebilirsiniz?


Hayatınızın odak noktasının, hamilelik olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil. Bu sebeple, interneti kullanarak, bu süreci daha iyi takip edebilirsiniz. Hemen Msn’in sayfasına girip, Msn Kaydol seçeneğini seçip, internet dünyasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Msn’in sayfasına girdikten sonra, ilk işiniz gebelik döneminiz hakkında bilgi almak olabilir. Mesela, gebelik hesaplama sayesinde, doğumunuza ne kadar kaldığını, bebeğinizi ne zaman kucağınıza alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Dışarı çıkmanız gerektiği zaman, internetten ankara hava durumu diye aratıp, havanın yapacağı süprizlere karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Özellikle hamilelik döneminde, hastalanmamaya özen göstermeniz gereklidir.

Gebeliğinizin ilerleyen günlerinde, evden çıkmanız azaldığı zamanlarda, insanlar ile iletişimi kesmek, sizi son derece olumsuz etkileyecektir. Bu sebeple, evden de herkesle iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Bunun için en kolay ve hızlı çözüm yolu, çevrenizdekiler ile mailleşmek olacaktır. Hemen Hotmail’e gelip, hotmail kaydol seçeneğini tercih ettikten sonra, kendinize bir mail adresini edinebilirsiniz. Bundan sonrada, kiminle konuşmak istiyorsanız sınırsız, ücretsiz ve oldukça hızlı bir biçimde iletişime girebilirsiniz. Hızlı bir yaşam sizi bekliyor.