Ünlü oyuncu Bergüzar Korel hastanelik oldu. Çeşme'de tatil yapan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin olaylı geçti. Sevilen oyuncu Bergüzar Korel, zehirli balığa basınca hastanelik oldu. Korel'e ilk müdahale plajda yapıldı. Daha sonra Ergenç, eşini Çeşme Devlet Hastanesi'ne götürdü. Korel'e burada yapılan tedavinin ardından çift hastaneden ayrıldı.

Uzun bir süredir Çeşme'de tatil yapan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, talihsizlikler yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde kardeşinin denizde zehirli balığın üzerine basması sonucu Çeşme Devlet Hastanesi'ne giden Halit Ergenç, bu kez eşi Bergüzar Korel'i aynı olaydan dolayı hastanenin acil servisine götürdü.

Alaçatı Zio Beach'te denize girerken sağ ayağına zehirli balığın iğneleri batan Bergüzar Korel'e ilk müdahaleyi plaj görevlileri yaptı. Halit Ergenç, eşini otomobiliyle Çeşme Devlet Hastanesi'nin acil servisine götürdü.

Korel, 15 dakikalık ayakta tedavinin ardından hastaneden ayrılırken, Ergenç ve Korel çıkışta kendileri görüntüleyen gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ergenç, "Sizin nereden haberiniz oldu. Yarın gazetelerdeyiz" dedi. Eşinin durumunun iyi olduğunu belirten Ergenç, telaşlandıklarını, ancak çok önemli bir şey olmadığını sözlerine ekledi.  (Habertürk)