Söz konusu iç giyim alışverişleri olduğunda, kimi zaman istenileni bulmak gerçekten zor olabiliyor. Büyük şehirlerde, mağazalar arası ciddi anlamda uzakken, küçük şehirlerde çeşitlilik oldukça az oluyor. Kişiler ise; mecburen sınırlı sayıdaki ürün arasından seçim yapmak zorunda kalıyor. Tam da bu sırada, Çamaşırım.com sitesi karşınıza çıkıyor ve size her kategoride yüzlerce çeşit sunuyor. Üstelik markaların henüz yeni çıkan ürünleri de ilk kez bu sitede satışa sunuluyor. Artık, yalnızca mecbur olduğunuz modelleri almak yerine vücudunuza ve zevkinize en uygun modelleri seçebileceksiniz.

Çamaşırım.com sayesinde, her zaman en kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabileceksiniz. Böylelikle, adı duyulmamış kalitesiz markaların modellerinizi kullanmanıza gerek kalmayacak. Sitede yer alan birbirinden şık jartiyer takımları sayesinde, belki günlük hayatınızda da jartiyer kullanmaya başlar, string külotlarla beraber güzel kombinler yaparsınız. Evde her daim şık olmak için; saten pijama takımlarından alır ya da geceliklerinizle baş döndürürsünüz. Yalnızca günlük kullanım için klasik sütyenlerden uzaklaşır, hamilelik dâhil her dönemde kullanabileceğiniz farklı model seçenekleri arasından tercih yapma imkânı yakalarsınız. Vücudunuzun sorunlu bölgesine yönelik kullanabileceğiniz korseler sayesinde ise; artık spor yapmadan da fit bir vücuda sahip olmanız mümkün olacak.

Çamaşırım.com sitesinde, ürünlerin birden fazla açıdan çekilmiş kaliteli fotoğrafları bulunuyor. Böylelikle, alacağınız ürünü net bir şekilde görebiliyorsunuz. Ancak yine de herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, şartsız koşulsuz iade etme imkânınız var. Sitedeki ürünler arasında, orijinal olmayan hiçbir ürün bulunmuyor. Tamamı orijinal olan bu ürünler arasından, en az 100 TL tutarında alışveriş yaptığınızda kargo ücreti ödemiyorsunuz. Daha az tutarlar için ise; 4.90 TL kadar bir kargo ücreti bulunuyor. Özellikle, mobil gönderim alanı diye bilinen şehir dışı yerlerde oturan müşterilerini de düşünen site, farklı kargo seçenekleri ile gönderim yapabiliyor.

Sitenin 2009 yılından bu yana sürekli artan müşteri sayısı ile satışlarına devam etmelerinin sırrı, müşterilerine değer vermeleri ve daim onların memnuniyetlerini ön planda tutmaları. Bu değeri, ürünlerinin kalitesi, uygun fiyata yaptıkları satışlar, müşterilerinin kendileri için en iyi ürünleri seçebilmeleri adına uzman bir kadro tarafından hazırladıkları blog yazıları ile gösteriyorlar. Ayrıca, düzenli olarak yapılan çekilişler sonucunda, takipçilerine verdikleri hediyelerle, müşterileri mutlu oldukça mutlu olan bu site, sosyal medya üzerinde de oldukça aktif. Anlık fırsatları, yeni çıkan ürünleri ve hediye çekilişlerini kaçırmamak adına sitenin

Google Plus(https://plus.google.com/+Camasirim), Pinterest(https://www.pinterest.com/camasirim/), İnstagram(instagram.com/camasirim/), Facebook(facebook.com/camasirim) ve Twitter(twitter.com/camasirim) hesaplarını takip edebilirsiniz.

Sizlere değer verdiklerini her fırsatta gösteren Çamaşırım.com, pek çok öneme alternatifine sahip. Eğer, aldığım ürünleri rahat rahat ödeyeyim derseniz, kredi kartına yapılan 9 taksit imkânından yararlanabilirsiniz. Kredi kartı kullanmıyor ya da internet alışverişlerinde güvenli bulmuyorsanız, kapıda nakit ödeme, paypal ya da banka havalesi seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Alışverişinizi tamamlamadan önce CMSRM65 indirim kodunu girerseniz, anında %10 indirim kazanabilirsiniz. Ürünlerinizin siparişini verdikten sonra, stokta olduğu belirtilen ürünler 24 saat içerisinde kargoya veriliyor ve kısa sürede size teslim ediliyor. Böylelikle, pek çok online alışveriş sitesinin aksine, ürünleriniz gelene kadar ne olduklarını dahi unutacağınız kadar uzun zamanlar beklemenize gerek kalmıyor.

Kadınların internet üzerinden iç çamaşırı alırken akıllarına en çok takılan sorular arasında, aldıkları ürünlerin başkaları tarafından bilinmesi geliyor. Çamaşırım.com sitesi, iç giyimin her kadının kendine özel olduğunu bilir ve bunun bilincinde hareket eder. Ürünlerin paketlenmesi sırasında, dışarıdan bakıldığından hiçbir şekilde belli olmadığından emin olur. Pakette, firmaya ait hiçbir amblem ve bilgi yer almıyor. Ayrıca, kargo firmasına da bilgi verilmeyip, Ren elektronik adı ile gönderim yapılıyor.

Size, sizin kadar değer veren bu siteyi daha yakından tanımak ve alışverişinizi buradan yapmanın ayrıcalığını tatmak için; www.camasirim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.