Renkler, desenler ve şık tarzlarıyla sizleri modern gösterecek özel kıyafet tasarımları.  ucuz tesettür giyim yaz ve kış ayına özel çeşitleriyle. Rahat giyimi sevenlerin tercihi. Kumaş yapıları farklı olan modellerin hepsinde modern ve klasik kesimleriyle. Yaz ayında daha açık tonları giyebilirsiniz. Kış ayında ise kumaşlar daha koyu ve sizleri sıcak tutan modellerde.

Kapalı Tunik Modellerinde Yeni Sezon Tasarımları

Modern ve klasik tasarımlar tesettür tunik ile kendinize yeni bir stil oluşturma zamanı. Astarlı ve astarsız modellerden oluşan tuniklerin hepsinde ilginç renk tonları. Yaz ayında özellikle terletmeyen astarlı modelleri tercihe edebilirsiniz. Geometrik desenler, etnik motiflerin yanı sıra düz desenli modeller bu sezona özel.

Davetler için Kapalı Tunik Modelleri

Tunikleri davetlerde farklı kesimlerde tercih ederseniz, kıyafetin albenisini artırırsınız. Dantel ve şifonların parça parça kullanıldığı modellerle her zaman davetlere gitmeniz mümkün. Çiçek desenlerde ise zarif modelleri tercih edin. Kilolu bir bayansanız daha küçük çiçek desenli tunik modelleri giyebilirsiniz.

Spor Giyimde Hangi Tunikler Tercih Edilmeli?

V yakalı modeller, uzun ve kısa tuniklerle günlük kıyafetlerinize hareket getirme zamanı. Düğmeli ya da düz modellerle harika görüneceksiniz. Püsküllü ve şeritli tunikler ise özellikle sokak modasında çok tercih ediliyor. Spor tunik modellerinde özellikle renkleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Pastel tonların yanı sıra canlı renkler günlük kıyafetlerinizde çok şık duracak.

Kot ve kumaş pantolonla giyeceğiniz gibi uzun kalem eteklerle de çok güzel bir tarz yaratabilirsiniz. Yaka bölümlerinde nakış desenliler ya da zincir işlemeli modellerin hepsi sezon özel tasarımlarında. Günün her saatine uygun modeller sizleri stil sahibi gösterecek. Sezon renkleri çok canlı.

Tesettür Pazarı sezon modasını tüm modellerde sizlere özel ürünlerde getiriyor. Ünlü markaların tüm tasarımlarını tek bir adreste bulma imkanı. http://www.tesetturpazari.com/ kendinizi her zaman şık hissedeceğiniz kıyafetlerle günün her saati stil sahibi olabilirsiniz. Davetlerinizde ya da günlük kıyafetlerinizde giyeceğiniz her modeli bulacağınız adreste, istediğiniz farklı renk tonları ve özel desenler. Kaliteli modellerden oluşan giysilerle yeni stil modasına uyma zamanı.