Ata Demirer, bugün saat 10.00 sıralarında Bozcaada'da 34 LB 0332 plakalı motosikletine binmek isterken dengesini kaybetti. Motosiklet, sağ bacağının üzerine devrildi. Acı içinde yerde kalan Demirer, çevreden yetişenlerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bozcaada toplum sağlığı Merkezi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Demirer, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Demirer, acil servis'te sedyeden indirilirken acısını unutup, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Yine mi siz arkadaşlar?" diyerek tebessüm edip, "Motosiklet çekmedi beni üzerime düştü" diyerek espri yaptı.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, taviye alınan Ata Demirer'in sağ bacağında yumuşak doku zedelenmesi olduğunu belirterek, "Herhangi bir kırık söz konusu değil. tedavisine başladık. Kısa süre sonra kendisini taburcu edeceğiz" dedi.

TABURCU OLDU

ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi edilen Demirer, bacağı bandajla sarıldıktan sonra taburcu edildi. Demirer, "Çok şükür ciddi bir şey yok. Motora binmeye çalışırken, motor üstüme düştü" diye konuştu. Ünlü komedyen, taksiyle hastaneden ayrılarak Bozcaada'ya döndü.

Ata Demirer, takside çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Gayet iyiyim. ÇOMÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin personeline ve harika doktorlarına teşekkür ederim" dedi.