Yılın son gününü yaşıyoruz. Programını hala yapmamış olanlar için son fırsatlar.
Alaçatı Seya Beach Otel, konukları için sürprizler ve dopdolu bir program hazırladı.
Doğayla uyum içerisinde, zarif ve sofistike bir tarzla dekore edilmiş, toplamda 190 oda ve süite sahip Seya Beach Otel, 338 TL'den başlayan fiyatlarla misafirlerini ağırlayacak. Yılbaşı gecesi sahneye çıkacak olan Evrim Özkaynak ve Orkestrası, seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla tüm konuklara müzik ziyafeti yaşatacak. Canlı müzik eşliğinde gala yemeği ile devam edecek yılbaşı gecesi; DJ performansı ve Bar şovları ile geç saatlere kadar sürecek.

İzmir'de kalanlar için

Folkart Towers Çarşı'da hizmet veren Mostari Meyhane, 2019 yılbaşına özel mönü hazırladı. Mostari Meyhane'nin sahibi Sercan Kurşun, işletmecisi İsmail Zararsız ve ortağı Erman Kurşun, deneyimli ustaların hazırladığı zengin bir yılbaşı mönüsü ve sürprizlerle kişi başı 300 TL'ye unutulmaz bir ziyafet sunacaklarını söyledi.

İŞ dünyası 2019'dan umutlu

2018'in son günleri yaşanırken; İzmirli inşaat sektör temsilcileri özellikle ekonominin gidişatı ve gelişmeler konusunda iyimser olduklarını belirtiyor; yeni yatırımlar için uygun koşulların gelmesini bekliyor. İzmir'de ekonominin nabzını tutan inşaatçılar, ihracat, faiz ve döviz kurlarının olumlu seyrinde ilerlemesiyle birlikte, özellikle yerel seçimlerin ardından gelecek iyi haberlere odaklanmış durumda. İzmir iş dünyası, enflasyonla mücadele kapsamında açıklanan ekonomik reformların hızla yaşama geçirilmesi durumunda, 2019 yılından umutlu olduklarını ifade ediyor.

Dip Ekspres

2018'in sahte/kaçak içki operasyonları

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin 2018 yılında sahte/kaçak içki imal edenler ve bunların piyasaya sürenlere yönelik operasyonlarının sonuçlarını açıkladı.
Emniyet ve Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri, 2018 yılında düzenledikleri sahte/kaçak içki operasyonları ile adeta göz açtırmadı. 2018 yılında piyasaya sürülmek üzere toplam 693 bin 479 adet şişe, 1 milyon 413 bin 4 litre sahte/kaçak içki ele geçirildi.