Akhisarspor, puandaşı BB Erzurumspor deplasmanında sahaya çıktı. Her iki takım da birbirinden çekinmiş olsa gerek, gol atmaktan çok gol yememeyi düşündü, çok zevksiz bir mücadele izlettiler bize. Elbette böyle bir maçta gol sesi çıkması mucize idi, mucize gerçekleşmedi ve müsabaka 0-0 sona erdi.

Defanslar kalabalık tutuldu. Kalabalık defans pas ve şutla aşılır. Paslar da şutlar da çok kötüydü. Ortalar gözler kapalı yapıldı diyebilirim. Hiç kimsenin olmadığı yere atıldı toplar. O kadar çok taç oldu ki, bir rekor çıkmış olabilir.

***

Kaleyi bulan ilk şut 27. dakikada çekildi. Hamroun geri pasından bile daha yavaş vurmuştu.

İlk organize atak için 37 dakika bekledik. Osman ortaladı, Pote auta vurdu.

Akhisar'ın kaleyi bulan ilk şutu 65. dakikada idi. Kalecinin üzerine gitti.

Karşılaşmanın ilk ve tek heyecanlı anı 80. dakikada gerçekleşti. Sağdan yapılan ortada kaleci Sehic topu yumrukladı ama Erhan'ın önünde kaldı. Ceza alanı içerisinde müsait pozisyonda yaptığı vole, üstten auta gitti. Tutup, vurmaya bile vakti vardı çünkü bomboştu.

83'te de ceza alanı içerisinde top iki Erzurumsporlu oyuncunun önünde kalıverdi. İkisi de hamle yapmaya kalkınca vuramadılar. Bu da tehlikeli bir pozisyon idi.

***

Akhisarspor'u sakatlıklar belini büktü. Maçtan hemen önce kaleci Gökhan sakatlanmış, yerine Lukac geçmişti. Bu hiçbir şey değiştirmedi. Lukac da iyi kaleci. Gerçi kalecilere hiç iş düşmedi denebilir. 13. dakikada Musa Nizam sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı. 52'de de Cikalleshi oyuna devam edemedi. 2 mecburi değişiklik yapıldı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın oyuna hamle yapma şansı 1'e düştü.

***

Hakem Alper Çetin de oyunu yavaşlatan etkenlerden biri idi. Özellikle 2 kere avantaj oynatması gerekirken, düdük çalıp, faul verdi Erzurumspor buna tepki gösterdi. Hızlı hücumlarını kesmişti.