Menemenspor, sahasında konuk ettiği Ümraniyespor'a havadan vuruldu. Yapılan ortalarda defans olarak tamamen etkisiz kalındı, kalesinde çok pozisyon verdi, bunlardan biri direkten dönerken, 4 tanesi ağlarla buluştu.

Menemenspor, ofansif olarak başa baş denebilecek şekilde mücadele etti. Gol pozisyonlarına girmeyi başardı ama bunları değerlendiremedi. İlk 6 olmasa da küme düşme potası üzerine taşıyabilecek hücum gücü var. 

Defansif yönünden bahsedecek olursak yapılan hatalar gelecek için karamsarlığa soktu, kafalarda soru işareti bıraktı. Kornerden havaya dikilerek, arkaya düşen topa hiç bir sarı lacivertli oyuncunun hareketlenmemesi ilk golü getirdi. Bu yetmedi hemen ardından ceza alanı içerisine koşarak gelen Alim'i izlemeleri başka bir aciziyetti. Hiç kimse onunla koşmadı, izlemekle yetindi. Tam bir tembellik. Rakip atakta iken topun nerede olduğu önemli değil, herkes bir adam alır ve onun yanında 1 saniye bile uzaklaşmaz. Özellikle de kaleye yakın bölgede asla rakip oyuncu başı boş bırakılmaz.  

Her şeye rağmen yine de çok fazla korkacak bir şey yok. Çünkü bu zamanla düzelebilir. Burada iş ilk önce teknik direktör Cenk Laleci'ye düşüyor. Oyuncularına yapılan hataları izlettirip, bu hataların amatör kümelerde bile kolay kolay yapılmadığını söylemesi gerekiyor. Kulaklarını çekmesi şart.