Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un da katıldığı Pamukyazı ağaçlandırma sahasına fidan dikiminde öğle tatiline çıkan belediye daire amirleri ve personellerinin bir bölümü de yer aldı. Gelecek nesillere daha yeşil ve temiz havaya sahip Torbalı bırakma düşüncesiyle yapılan çalışmalar kapsamında 10 yaşındaki bin 500 fıstık çam fidanı toprakla buluştu. Yeşil seferberliği kapsamında yapılan ağaçlandırma çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edeceği açıklandı.


Toprağa borcumuz var

Torbalı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız verirken, dün yapılan etkinliğe Belediye Başkanı İsmail Uygur ile eşi Afet Uygur, Belediye Başkan Yardımcıları Yıldız Sivrikaya ile Ömer Şentürk, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Güney, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Emirdar, Sabri Girgin, Mithat Tekin, Nurettin Gündoğdu, Temizlik İşleri Müdürü Kemal Sevinçli, Park ve Bahçeler Müdürü Metin Gözütok, Pamukyazı Muhtarı Muhammet Ali Çürükçü, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Metin Gözütok, yeşil bir çevrenin insan hayatında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, "Torbalı Belediyesi olarak kent merkezinde yaptığımız çalışmaların yanı sıra yeni oluşturduğumuz yeşil alanlarla da ağaçlandırma hamlesini adım adım gerçekleştiriyoruz" dedi. Başkan İsmail Uygur ise, bir vatanın en önemli varlığının toprak olduğunu ve toprağa önem verilmesi gerektiğini ifade ederek, "Toprağa borcumuz var. Fonksiyonumuzu ve varlığımızı devam ettirebilmek için toprağa olan borcumuzu ödemeliyiz. Yoksa geleceğimiz tehlikeye düşer" diye konuştu.