Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Asbaşkan Veysel Gühan ve Futbol Şube Sorumlusu İhsan Niyaz'ın yanı sıra yöneticiler Özkan Atik, Servet Özel ve Mustafa Şavklı, işlerinin yoğunluğunu öne sürerek ayrılmak istediklerini bildirdi.

Karşıyaka yenilgisinin ardından kongreyi gündeme getirdikten sonra geri adım atan Başkan Urkay, "Gündemimizde genel kurul yok. Ancak yapılacak mali kongrede hesapları gözden geçirip, tüzük değişikliğini gerçekleştirebiliriz" diye konuştu.

Bu arada yönetimin mali kongrede üyelerden mülkiyeti Denizlispor'a ait olan Doğa Koleji'nin satılabilmesi için yetki isteyeceği belirtildi. Kolej için bir kurumun 8 milyon TL önerdiği öğrenildi.

ÖZCAN BİZATİ 8 TAKVİYE İSTEDİ


Denizlispor'da önümüzdeki sezon göreve devam edeceği açıklanan teknik direktör Özcan Bizati, yönetime raporunu verdi. Mevcut kadroda sözleşmesi sona eren Veli, Ahmet Solakel ve Hasan Demir'le yeniden anlaşılmasını, Antalyaspor'dan kiralık gelen Hüseyin'in bonservisinin alınmasını isteyen Bizati, sözleşmesi devam eden oyunculardan Malikov, İsayev, Süleyman, Enes, kaleci İsmail Şahmalı ve Yusuf Emre'yi kadroda düşündüğünü bildirdi. Yeni sezonda 2'si yabancı, 8 futbolcunun transfer edilmesi talep eden Bizati'nin raporunu yönetim bu hafta içinde yapılacak toplantıda değerlendirecek. Bu arada kadrodaki 31 futbolcunun alacakları ödenmediği gerekçesiyle ortak basın açıklaması yapması yöneticilerin öfkesine yol açtı. Yönetim, kaptanlar Veli, Ahmet Solakel, kaleci İsmail ve Hasan Demir'in savunmasını alma kararı aldı.

DENİZLİSPOR'DA İSTİFA ŞOKU

Özcan Bizati'nin yardımcıları Levent Kartop ve Burak Özsaraç, şok bir kararla istifa ettiklerini açıkladı. Ligin bitimine 4 hafta kala Bizati ile birlikte göreve gelen Kartop-Özsaraç ikilisi, Başkan Süleyman Urkay'ın teknik konulara müdahale ettiğini öne sürerek görevi bıraktı. Yıllarca yeşil siyahlı formayı giyip takım kaptanlığı yapan ikiliden Levent Kartop, "Başkan Süleyman Urkay, teknik konular başta olmak üzere her şeye müdahale ediyor. 1 yıl daha sözleşmemiz var ancak bu şartlarda Denizlispor'a yararlı olmamız mümkün değil. Bu nedenle görevi bırakma kararı aldık" şeklinde konuştu.