‘Eşine’ gelinlik giydiren Everard C, “Kadınları bir türlü anlayamadım. Ama o çok farklı. Bir tek onun yanında huzurluyum” dedi.

İngiltere, son yılların en ilginç düğününe ev sahipliği yaptı. Hayatı boyunca hiç evlenmeyen 55 yaşındaki Everard C, sahip olduğu bir şişme bebekle arkadaşları ve komşuları önünde evlendi. Dorset kentinde yaşanan olayda bembeyaz damatlığını giyen C, gelinlik giydirilmiş plastik bebekle boy gösterdi. Düğün sırasında mutluluğu gözlerinden okunan C daha sonra gelinle birlikte dans pistinde “ilk dans”larını yaptı.

‘Ona hayranım’

Evinde dokuz şişme bebek daha bulunan C hayatı boyunca kadınları anlayamadığını belirterek “Beyaz duvaklı, kıpkırmızı rujlu, sapsarı saçlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olan kız arkadaşıma hayranım. O çok güzel” dedi. Resmi olarak İngiltere’de şişme bebekle evlenmek mümkün olmadığı için C’ın evliliği geçerli sayılmadı. Buna rağmen C düğünden sonra çok mutlu olduğunu söyledi. Arkadaşlarıyla gece boyunca eğlenen C, gelinle taksiye binerek mekandan ayrıldı. (Vatan)