Dün akşam saatlerinde ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter hesabı 11 dakika boyunca kapatıldı. Kapatılmanın nedeni merak edilirken, yapılan açıklamada hesabı o gün son iş günü olan bir çalışanın bilerek kapattığı belirtildi.

Twitter açıklaması şu şekilde: "Soruşturmamız sonucunda hesabın bir Twitter müşteri destek çalışanı tarafından şirketteki son gününde kapatıldığını öğrendik. Konuyla ilgili kapsamlı iç soruşturma yürütüyoruz."

Trump'ın hesabının bir çalışan tarafından kapatılması sosyal medyada da olay oldu. Eski ABD Temsilciler Meclisi Üyesi David Jolly, hesabı bilerek kapatan çalışana Nobel Barış Ödülü verilmesi gerektiğini belirtirken, bir internet sitesi ise  "Amerikan kahramanı, son gününde Trump'ın Twitter hesabını devre dışı bıraktı." başlığını attı.

Bazı Twitter kullanıcıları, hesabın kapalı olduğu anda Amerika'nın tek yürek olduğunu belirtirken, bazıları ise 2017 yılının en mutlu anlarının o 11 dakika olduğunu yazdı.

Trump'ın Twitter hesabın Washington saatiyle 19.00 sıralarında kapatıldı. 42 milyon takipçisi bulunan Trump'ın hesabına girmeye çalışanlar ise 11 dakika boyunca, "Üzgünüz, böyle bir sayfa yok." mesajı ile karşılaştı.