İngiltere’nin Cheshire kontluğunun Crewe kasabasında oturan June Humphreys, marketlerden hırsızlık yapmayı alışkanlık haline getirdi. 7 çocuk annesi Humphreys, meme kanseri de dahil olmak üzere bir takım rahatsızlıklardan tedavi görmekte olduğu sırada bile, ücretsiz yaşlı seyahat kartını kullanarak iki farklı kontlukta bulunan marketlere giderek, parasını ödemeden aldığı çeşitli ürünleri üzerine gizleyip çıktı. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında bu suçtan sabıkası bulunan kadın son hırsızlıklarını, bu yılın Ocak ayında, girdiği Iceland marketinden çaldığı 2 sterlin değerindeki şekerleme, BHS ve B&M’den çaldığı 69 sterlin değerindeki bebek giysileri ve Boots’tan çaldığı bir göğüs pompası ile gerçekleştirdiği belirtildi.

Suçunu kabul eden yaşlı kadın, North Staffordshire Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 1 ay hapis cezasına çarptırıldı, ancak bu ceza bir yıllığına ertelendi. Şartla salıverilen kadın, benzer suçu işlemesi durumunda hapse gönderileceği yönünde uyarıldı.

Şartlı tahliye memuru Darren Vernon, mahkemeye verdiği bilgilerde şunları dile getirdi:

“Hakkında, gençlik yıllarından uyuşturucu bağımlılığı kaydı var. Toplu taşıma araçlarıyla seyahat ederek bir takım suçlar işlemiş. Yaptıklarının yanlış olduğunun farkında. Yaşlılıktan sıkıldığı için yaptığını söylüyor. Yalnız başına yaşıyor. 7 çocuğu var, ancak bunlardan sadece biriyle iletişimde ve o da üst katta ayrı yaşıyor."