Marmaris Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarında tören alanında bulunan öğrenciler hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle zor anlar yaşadı. 25 derecenin üzerinde seyreden sıcaklıklar bir öğrencinin bayılmasına neden oldu. Bayılan öğrenciye ilk müdahaleyi tören alanında bulunan sağlık ekipleri yaptı. Bayılan öğrenci ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


EGEMENLİK KOŞUSU BAYILTTI


Kale ilçesinde düzenlenen Egemenlik Koşusu'na katılan öğrenciler, bitiş çizgisine ulaşır ulaşmaz kendilerini yere bıraktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli'nin Kale ilçesinde coşkuyla kutlandı. İlçe Stadı'nda yapılan kutlamaların ardından kız ve erkekler de 500 metrelik Egemenlik Koşusu yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan koşuda, bazı sporcular bitiş çizgisine geldiği anda sıcağın da etkisiyle fenalık geçirdi.

Bazı kız sporcuların gözyaşlarını tutamadığı yarışta, fenalık geçiren sporculara sağlık ekipleri müdahale etti. Öğretmenlerinin teselli etmeye çalıştığı sporcular, dinlenerek kendilerine gelebildi.
Yarışmanın ardından dereceye girenlere ödül verildi.