Fethiye'de güneşin ve sıcak havanın tadını çıkarmak isteyenler, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı'na akın etti. Hava sıcaklığı 19, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü ilçede bazı vatandaşlar denize girip yüzerken, bazıları ise sahilde yürüyüş yapıp güneşlendi. Babadağ'ın 1200 metre pistinden havalanan yamaç paraşütlerindeki pilot ve yolcular ise turkuaz mavisi Ölüdeniz'i gökyüzünden izlemenin keyfini yaşadı.

'BURSA'DA KAR VARDI'

Belceğiz Plajı'nda arkadaşlarıyla denize giren Mustafa Kaya, Bursa'dan Fethiye'deki arkadaşının yanına tatil için geldiğini söyledi. Bursa'da kar yağdığını, Fethiye'de ise havanın günlük güneşlik olduğunu anlatan Kaya, "Çok keyifli bir gün geçiriyorum. Deniz biraz dalgalı, ancak suyun gayet sıcak olduğunu gördüm. Her sene bu zamanlar buraya gelir, denize girerim" dedi.

'BİR DOKTORDAN DAHA İYİ'

Cem Akpolat ise "Aralık ayındayız. Deniz yüzülebilir, hava sıcak. İnsanlarımızdan doğanın bize verdiği fırsatları değerlendirmesini istiyorum. Deniz suyu insanı sakinleştiriyor, bir doktordan daha iyi. Herkese buraya gelip denize girmeyi tavsiye ediyorum" diye konuştu.