Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Yusuf izzet Gökçe İlköğretim Okulu 8’nci sınıf öğrencisi Ö.G.(14), okul girişinde 7’nci sınıf öğrencisi E.T.E.(14) ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından iki öğrenci de derslerine girdi.

E.T.E., teneffüs arasında Ö.G.’ye sataşmaya başladı. İki öğrenci arasında başlayan sözlü sataşma yerini kavgaya bıraktı. Ö.G.’ye yumruk atan E.T.E., daha sonra cebinden çıkardığı makası arkadaşının suratına sapladı.

Öğretmenler Ö.G.'yi ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Ö.G.'ye estetik cerrah tarafından müdahale edildi. Yanağından damağına kadar gelen kesik nedeniyle büyük acı çektiği gözlenen Ö.G., E.T.E ile daha önce bir sorun yaşamadığını, sadece sabah okula girerken çarpıştıklarını anlattı. Ö.G. şöyle devam etti: “Teneffüs arasında koridorda önümü kesti. Bana küfür etmeye başladı. Daha sonra da önce yumruk attı ardından da iki kere yüzüme makasla vurdu. Sonrasını hatırlamıyorum.”

Ö.G.’nin babası İlhan Günay bir ilköğretim okulunda böyle olayların yaşanmasından dolayı tedirgin olduğunu söyledi. Makas darbesiyle oğlunu yaralayanın da bir çocuk olduğunu belirten baba Günay, yetkililerden bu soruna çare bulmalarını istedi. İlhan Günay, E.T.E.’nin daha önce de okulda kavga ettiğini ve bir arkadaşının boynuna kalem sapladığını öğrendiğini söyledi.

İlköğretim 7’nci sınıf öğrencisi E.T.E. polis tarafından gözaltına alındı. Öğrenci, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi.