Olay, İncirliova İlçesi’nde geçen cumartesi günü saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Yaralama, hırsızlık, gasp gibi suçlardan poliste 30 kaydı bulunan Göksel E., 48 KL 617 plakalı otomobille Aydın-İzmir karayolunda, Kemal Tufan’a ait akaryakıt istasyonuna geldi. Göksel E., otomobille akaryakıt istasyonunun benzin pompasına çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekibi otomobilin evrakının eksik olması nedeniyle aracı otoparka çektirdi.

OTOMOBİLİ KAÇIRDI

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Göksel E., serbest kaldıktan sonra, iddiaya göre, otoparka giderek işletmeci ile tartıştı ve otomobilin anahtarını alarak aracı otoparktan kaçırdı. Tekrar akaryakıt istasyonuna giden Göksel E., iddiaya göre, buradaki çalışanları, şikayetçi olmamaları için bıçakla tehdit etti. Olayı öğrenen polis, aracın peşine düşerek kaçmaya çalışan Göksel E.’yi yakaladı. Otomobil, çekici ile Aydın merkezdeki bir başka otoparka gönderildi.

ARKADAŞI POLİSE BIÇAKLA SALDIRDI

Göksel E.’nin gözaltına alındığını öğrenen ve 50 ayrı suç kaydı bulunan arkadaşı Emrah D., eline geçirdiği bıçakla İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne giderek bağırmaya başladı. Polislerin sakinleştirmeye çalıştığı Emrah D., memurlara bıçak çekti. Polisler, Emrah D.’nin elinden bıçağı alıp, şüpheliyi etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İlçede terör estiren Göksel E. ve Emrah D.'nin yaptıkları, akaryakıt istasyonu ile polis merkezi yakınındaki bir işyerinin de güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

SERBEST KALDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi’ne sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BU KEZ DE MUHTARA SALDIRDI

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde, arkadaşı 28 yaşındaki Emrah D. ile polise karşı koyan 21 yaşındaki Göksel E., bugün saat 10.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Muhtarı Emir Ali Madran’a ve olay yerinde bulunan polis sandığı zabıta memuruna saldırdı.

Göksel E.’yi gözaltına almak için olay yerine gelen polis ekipleri de şüphelinin annesi 50 yaşındaki Hülya E.'nin taşlı saldırısına uğradı. Göksel E. olay yerinden kaçmayı başarırken, annesi Hülya E. ve olaya karışan yakını 20 yaşındaki Tayfun B., gözaltına alındı. Bu arada, şüphelilerin üst aramasında, bir bıçak ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.