Fethiye'de Karaçulha Sebze Meyve Hali'nde günübirlik işçi olarak çalışan ve akraba olan Cuma Doğan ile Mustafa İzdemen arasında, alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Batı Akdeniz Hal Birliği'nin önünde dün saat 16.00 sıralarında ikili arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Doğan ve İzdemen, yanlarında taşıdıkları bıçakları çıkararak düelloya tutuştu.

Kavgada, Mustafa İzdemen elindeki bıçağı Cuma Doğan'ın göğsünün sağ kısmına sapladı. Ağır yaralanan Doğan, kanlar içinde yere düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Doğan, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakım servisinden devam eden Doğan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Kavga sonrasında kollarından ve bacaklarından hafif yaralanan Mustafa İzdemen ise olay yerinde polisin gelmesini bekledi. Gözaltına alınan İzdemen, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Fethiye Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Buradaki işlemlerden sonra bugün adliyeye sevk edilen Mustafa İzdemen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.