Olay, Bağbaşı Mahallesi 1016 Sokak'ta meydana geldi. K.C. (55) isimli şahstan iki yıl önce boşanan Reyhan A. (34) ve annesi Gülistan D.(56), K.C.'nin sürekli kendilerini rahatsız ettiklerini ileri sürerek evlerini başka bir mahalleye taşımak için nakliye firmasını çağırdı. Nakliyat firması çalışanları evdeki eşyaları kamyona yüklemeye başladığı sırada, K.C. eve geldi.

K.C'nin eve doğru geldiğini gören anne ve kızı kapıyı kiletledi. Kapıdan içeri giremeyen K.C. elindeki pompalı tüfekle pencere camını kırarak içeri girdi ve nakliyecileri dışarı çıkardı. Bir işçi çıkarken, içeride kalan diğer iki nakliyeci camdan kendilerini bahçeye attı.

K.C., eski eşi Reyhan A. ve eski kaynanası Gülistan D.'ye pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis, evin içinde anne ve kızı yaralı olarak buldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalelerini ambulansta yaptıkları yaralılardan durumu daha ağır olan Reyhan A.'yı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü, annesi Gülistan D. ise Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayın ardından şüpheli K.C., polis tarafından gözaltına alınarak Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Alnında kan izi bulunan şüphelinin sakin tavırları dikkat çekti.

Olay yeri inceleme ekipleri olay mahallinde incelemelerde bulunurken, çevredeki vatandaşlar da olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Silah sesini duyan bir kadın, silah sesi ve sürekli bağırışmalar duyduğunu belirterek, "Gelen şahıs pompalı tüfekle ateş ediyordu, 3 el silah sesi duydum. Olaydan 5 dakika önce anne kızın yanından ayrıldım. Boşandığı eski eşi vurdu. Kendisi sürekli buralarda dolaşıp rahatsız ediyordu. Tehdit ediyordu" dedi.

ÇOK KORKTUK

Olay sırasında evin içinde olan ve eşyaları taşıyan nakliyeci ise, büyük korku yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Eşya taşıdığımız an içeri geldi ve silahı bize de doğrulttu. Bizi kovaladı. İçeride iki arkadaşımız vardı. Pencere camını kırarak içeri girdi. Anne ve kızı buradan taşınıyordu. Başka bir yere gidiyorlardı. Adam içeri girince bize gitmemizi söyleyerek kovaladı. Yapacak bir şeyimiz yoktu kaçtık. Adamın gözü dönmüştü. Normalde adamın girdiği camdan içeri girmek mümkün değil. Kadın bir anda bağırmaya başladı. Ben adamı tanımıyordum."

O DA KURBAN OLDU


Denizli'de, bugün eski eşinin pompalı tüfekle vurduğu kadın kurtarılamadı.
Olay, sabah saatlerinde Bağbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İki yıl önce boşandığı kocası K.C.'nin pompalı tüfekle saldırısı sonucu ağır yaralanan Reyhan A. (34) hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve karın bölgesinden ağır yaralanan Reyhan A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayda ağır yaralanarak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan annesi Gülistan D.'nin de sağlık durumunun ağır olduğu ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği öğrenildi.