Geçen 11 Mayıs gecesi, 7 aylık hamile eşi Burcu Akyol Ç.'yi Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne götüren Semih Ç., "Manisa Yuntdağı eteklerindeki Kalemli Köyü'ndeki bir düğünden dönerken, kaza yaptık. Otomobilin kapısı açılınca yanımdaki eşim düşüp, başını yere çarpıp yaralandı" dedi. Durumu ağır olan genç kadın, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Semih Ç.'nin durumu bildirdiği Köprübaşı İlçesi'nde çiftçilik kayınpederi Süleyman Akyol da hastaneye geldi. Akyol, 3 gün hastanede kızından gelecek umutlu bir haber bekledi. Umutlu bekleyiş sürerken baba Akyol, 5 yaşındaki torunu E.T.Ç.'nin "Kaza olmadı. Annemi, babam döve döve öldürdü" sözlerini duyunca şoke oldu.

Süleyman Akyol, torununun bu sözleri üzerine soluğu savcılıkta alıp, damadı Semih Ç., hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatılan işsiz Semih Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ailesinin üç kız çocuğundan en büyüğü olan ve kaçarak Semih Ç. ile evlendiği öğrenilen genç kadın ise yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti. Burcu Akyol Ç.'nin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Buradaki otopsi sonucu Burcu Akyol Ç.'nin başının ayakkabı topuğu ile ezildiği ve beyin kanamasından yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının, hastaneye kaldırıldığı gün peşpeşe geçirdiği iki beyin ameliyatı sonrası karnındaki 7 aylık bebeğinin kalbinin durması sonucu ölü olarak alındığı bildirildi. Burcu Akyol Ç.'nin hastaneye kaldırıldığı gün, eşini yakını olan başka bir kadınla birlikte gördüğü bu nedenle tartıştıkları ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürerken Burcu Akyol Ç.'nin otopsinin ardından dün öğlen yakınlarına teslim edilen cenazesi, memleketi Köprübaşı İlçesi'nin bir süre önce mahalleye dönüştürülen Borlu Mahallesi'ne getirilip, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Öte yandan, Burcu Akyol Ç.'nin dün 5'inci yaşına giren kızı E.T.Ç.'nin annesinin hastanede olduğunu bildiği, toprağa verildiğinin henüz söylenmediği öğrenildi.