Bodrum İlçesi'ndeki Yalıkavak Mahallesi'nden Gündoğan Mahallesi'ne 34 GDS 32 plakalı motosikleti ile giden 44 yaşındaki Burak Akbulut ile 15 yaşındaki kızı Zeynep Akbulut, solundan gelen araçlardan uzaklaşmak isterken karayolunun üzerinde bırakılan çöp konteynerine çarptı. Bugün öğle saatlerinde Gökçebel Mevkii'nde meydana gelen kazada Akbulut, çarpmanın etkisiyle arkasında oturan kızı Zeynep Akbulut ile birlikte yere düştü. Burak Akbulut, kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki esnafın yardım ettiği baba kız, 38 dereceyi bulan hava sıcaklığında bir süre ambulansın gelmesini bekledi.

Babasının durumunu öğrenemeyen genç kız, Burak Akbulut'un hayatından endişe etti. Vatandaşların sakinleştirdiği Zeynep Akbulut, ambulansın gelmesinin ardından babasıyla birlikte Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Zeynep Akbulut'un durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği, baba Akbulut'un ise ameliyata alındığı, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Yalıkavak - Bodrum yolunda daha önce de ölümlü kazalar yaşandığını söyleyen 3 görgü tanığının ifadesine başvuruldu.