Denizli'de dün kendisinden ayrılan sevgilisini darp eden kişi, bugün ise barışmak için gittiği evde sevgilisini öldürdü.

Alınan bilgiye göre olay bugün saat 13.00 civarında meydana geldi. Denizli'nin Karaman Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kenan P., ev hanımı sevgilisi Yasemin Tüğyan'ı evinde bıçaklayarak öldürdü.

Garsonluk yaptığı öğrenilen Kenan P., dün sevgilisi Yasemin Tüğyan ile kavga etti. Kavga sonrası Tüğyan, polis merkezine giderek Kenan P.'nin kendisin darp ettiğini söyledi ve şikayetçi oldu.

Olay üzerine Kenan P. bugün kendisini terk eden Tüğyan'ın evine barışmak için gitti. Ancak ikili arasında yine kavga çıktı. Bunun üzerine 47 yaşındaki Kenan P., 35 yaşındaki Yasemin Tüğyan'ı 7 yerinden bıçakladı. 17 yaşındaki zihinsel engelli kızının önünde bıçaklanan Tüğyan olay yerinde hayatını kaybetti.

Vahşi cinayet ise hayır yemeği veren bir yardım kuruluşunun eve gitmesi ile ortaya çıktı. Durum gören görevliler olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri talihsiz kadının öldüğünü belirlerken polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı.

Kenan P., olay sonrası polis merkezine gidip teslim olurken, polis de olayla ilgili inceleme başlattı.