Manisa Belediyesi'nin Konuk Caddesi'nde başlattığı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen kaldırımlara zarar verilmesi Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün tepkisini çekti.
Konuk Caddesi'nde araçların kaldırım üzerine park etmesi nedeniyle taşların kırılmasına tepki gösteren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgede ikamet eden vatandaşların ve esnaflardan yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi.
Eskiyen ve Manisa'ya yakışmayan bir görüntü içerisindeki caddenin kaldırımları, taş döşemeleri, yeşil kuşağı ve ışıklandırmalarıyla Manisa'ya yakışır bir hale getirildiğini ifade eden Başkan Ergün, "Yaptığımız hizmetlerle halkımızın ve esnafımızın daha iyi şartlara kavuşmasını sağladık. Ancak çalışmalar daha yeni bitmesine rağmen, kaldırım taşlarının kırılması bizi üzdü. Sonuçta yapılan kaldırımların, yolların parası yine Manisalıların cebinden çıkıyor. Yapılan hizmeti korumak ve kollamak da Manisalıların görevi. Halkımızı biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Taşların kırılmasını yapılan hizmete ve harcanan emeğe saygısızlık olarak görüyoruz" diye konuştu.