14 yaşındaki kızı İ.Ö.'yü darp eden N.Ö., ardından evi terkeden eşi ile 2 çocuğunu iddiaya göre otomobille ezmeye çalıştı. Otomobilin çarpması sonucu yaralanan anne S.Y ile küçük kızı 9 yaşındaki kızı B.Ö. hastaneye kaldırılırken, öfkeli baba gözaltına alındı.

Aydın İl Kültür Müdürlüğü'nde kadrolu işçi olarak çalışan 37 yaşındaki N.Ö. ile aynı zamanda teyzesinin kızı olan aynı yaştaki S.Y., şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşandı. İki kızları bulunan çift, aile büyüklerinin aracı olmasıyla tekrar biraraya geldi, birlikte yaşamaya başladı. Eski eşine geri dönen S.Y., dün saat 19.00 sıralarında, iki kızıyla birlikte kabus dolu dakikalar yaşadı.

Evde alkol kullanan N.Ö., cep telefonundan internete giren büyük kızı İ.Ö.'yü yanına çağırdı. N.Ö., seslenmesine rağmen yanına gelmeyen kızını, iddiaya göre, öfkelenip yumrukladı. Ek gelir elde etmek için çocuk bakmaya giden anne S.Y., eve geldiğinde kızını ağlarken gördü. Kızının babası tarafından darp edildiğini öğrenen S.Y. ile N.Ö. arasında tartışma çıktı. Daha önceden eşinden şiddet gören S.Y. yanına kızları İ.Ö. ve B.Ö.'yü alarak Kemer Mahallesi'nde ikamet eden ablasının evine gitmek için apar topar evden ayrıldı.

ÇAMURLU TARLA OTOMOBİLİN HIZINI KESTİ


Duruma sinirlenen N.Ö., 09 DU 674 plakalı otomobili ile eski eşi ve iki kızının peşlerinden yola çıktı. Çakırlar Çayı Mevkii'nde yakaladığı eşi ve kızlarının üzerine, iddiaya göre, otomobilini süren N.Ö. önce duvara çarptı. Ardından hırsını alamayan N.Ö., tarlaya doğru kaçan eski eşi ve iki kızının paşlerinden tekrar aracını sürmeye başladı. S.Y. ve  B.Ö.'ye otomobiliyle çarpan N.Ö., olay yerinden uzaklaştı. Tarlanın çamurlu olması nedeniyle hızı kesilen otomobilin yaraladığı anne ve kızı, ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan N.Ö. polis tarafından yakalandı. Hastanede tedaviye alınan anne ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Babası tarafından yumruklanarak darp edildiği belirtilen İ.Ö.'de darp raporu aldı. Anne ve iki kızı, N.Ö.'den şikayetçi oldu. Ayrıca, N.Ö., kendisini görüntüleyen gazetecileri de tehdit etti.