Aydın'da 31 yaşındaki S.A.'nın sosyal medya hesabı üzerinden 8-15 yaş aralığında değişen çok sayıda çocuğu taciz ettiği ortaya çıktı. Çocukların müstehcen fotoğraflarını alan ve onlara şantaj yapan S.A.'nın 136 yıl hapsi istendi. Ancak serbest bırakılan S.A. şuan bulunamıyor.

Olay İstanbul Kadıköy'de yaşayan ve çocuğunun sosyal medya yazışmalarını gören bir babanın, tacizciyi şikayet etmesi ile ortaya çıktı. Polis ekipleri tacizcinin Aydın'da oturduğunu belirledi. 16 Şubat 2011 tarihinde de tacizcinin evine baskın yapıldı ve S.A. gözaltına alındı. S.A.'nın bilgisayarında yapılan incelemede birçok çocuğun müstehcen fotoğraflarına rastlandı.

İşlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen S.A. yaptığı savunmada çocukların kendi rızasıyla fotoğraflarını gönderdiğini ve kimseyi tehdit etmediğini iddia etti. Bu fotoğrafları kimseye göndermediğini de belirten S.A. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

S.A.'nın bilgisayarında fotoğrafı bulunan çocuklardan 29'unun kimliği tespit edildi. Ancak hazırlanan iddianame ancak 4 yıl sonra tamamlanabildi. İddianamede S.A. için 136 yıl hapis istendi. Hakkında yakalama kararı da çıkartılan S.A. için mahkeme bu isteği reddetti. İlk duruşması 30 Eylül 2015'te yapılan davaya S.A. katılmadı. İkinci duruşma ise 25 Ocak 2016'da yapıldı. Ancak S.A. buna da gelmedi. Mahkeme bunun üzerine yakalama emri çıkardı. Dava son olarak 3 Nisan 2017'ye ertelendi ancak S.A.'dan hala haber yok.