Güzelhisar Mahallesi, Kıbrıs Caddesi’nde cep telefonu alım-satım işi ile uğraşan Cüneyt G., geçen cumartesi günü Hacı Emir ve oğlu Emirhan Emir’in birlikte işlettiği aynı caddedeki giyim mağazasına gitti. Cüneyt G., iddiaya göre, baba oğuldan borç adı altında haraç istedi. Hacı ve oğlu Emirhan Emir, kabul etmeyerek Cüneyt G.’yi işyerinden kovdu. Aynı gece baba oğulun işyerinin camları kimliği belirsiz kişilerce kırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Soruşturma sürerken, iki kişiyle birlikte dün saat 17.30 sıralarında Hacı Emir’in işyerine tekrar gelen Cüneyt G., Hacı Emir’i başı ve yüzünden, kendilerine engel olmaya çalışan oğlu Emirhan Emir’i de eli ve yüzünden bıçakla yaralayıp, kaçtı.

Çevredekiler haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri baba oğlu Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalenin ardından, sağ eli avuç içinden kesilen Emirhan Emir, İzmir El ve Mikrocerrahi Hastanesi’ne sevk edildi. Sağ gözünü kaybetme riski de bulunan Emir’in kopmak üzere olan eli dikilirken, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis, olayın ardından kaçan 'hırsızlık, gasp ve yaralama' suçlarından sabıkalı Cüneyt G. ile yanındaki Hakan T. ve kimliği belirlenemeyen bir kişinin yakalanması için çalışma başlattı.