Polis hayvan hırsızlığına karışanların bulunduğunu belirlediği 09 BE 343 plakalı otomobili, bugün saat 00.30 sıralarında Aydın-Denizli karayolunda görünce, 'dur' ihtarında bulundu. Ancak, içinde dört şüpheli bulunan otomobil, ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Polis, otomobilin peşine düşerken, bir yandan da telsiz anonslarıyla takviye ekip istendi.

Hırsızlık Büro Amirliği’nde görevli polis ekipleri Ilıcabaşı Mahallesi’nde, yolu ekip otosuyla kesti. Bu sırada, şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, duramayarak ekip otosuna çarptı. Çarpmanın şiddedtiyle ekip otosundaki iki polis memuru hafif yaralandı. Yaralı polis memurları, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, şüpheliler V.P., F.Y., Z.Y. ve M.A. gözaltına alındı.

POLİSLERE TAŞLARLA SALDIRDILAR


Mahallelerinde yaşayan 4 şüphelinin gözaltına alınmasına tepki gösteren bir grup ise polis otolarını taş yağmuruna tuttu. Ekip otolarının camları kırılırken, takviye polis ekipleri kalabalığı dağıttı. Taş atan grup içindeki A.B. de gözaltına alındı.

SAHTE İSİM OYUNU

Gözaltına alınan beş şüpheliden, yakalandığında kendisini başka bir isimle tanıtanın V.P. olduğu tespit edildi. V.P.’nin hırsızlık suçundan hakkında yakalama kararı olduğu için sahte isim kullandığı ortaya çıktı. Şüphelilerin kullandığı kiralık olduğu otomobile ise incelenmek üzere el konuldu. Polis, soruşturmanın sürdüğünü, şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceklerini bildirdi.