İnsanlığın adeta yolda kaldığı kazada Remzi Teker isimli şahıs, soy isminde taşıdığı tekerlerin altında feci şekilde can verdi. Araştırmalara 4-5 aracın üzerinden geçtiği talihsiz vatandaşı ezen sürücüler durmayı bile zahmet etmeyip yollarına devam etti.

Kaza dün gece İzmir-Aydın Karayolu Germencik Neşetiye köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre karayolu üzerindeki bir kahvede ocakçı ve çaycı olarak çalışan 46 yaşındaki Remzi Teker akşam saatlerinde yolun karşısına geçmek isterken İzmir istikametinden gelen bir araç tarafından çarpıldı. Aracın çarpmasından sonra düşen Remzi Teker, yol ortasından kalkıp kaçamayınca arkadan gelen araçlar şahsın üzerinden geçti. Biri kamyon olmak üzere 4 aracın üzerinden geçtiği Remzi Teker, soy isminde taşıdığı tekerlerin altında feci şekilde yaşamını yitirdi.

“BEŞ KİŞİ EZDİ BİR KİŞİ DURDU”

Olaydan sonra bölgede inceleme yapan polis ve jandarma ekipleri talihsiz şahsın üzerinden biri kamyon olmak üzere 5 aracın geçtiğini tespit etti. Yoldaki bir insanı ezmelerine rağmen durmadan yola devam eden sürücülerin bu hali ‘İnsanlık yolda kaldı’ dedirtirken güvenlik güçleri duran kazaya karıştıktan sonra 07 AJJ 36 plakalı Erkan Ö. İsimli sürücüyü gözaltına aldı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Remzi Teker’i çiğneyen diğer sürücülerin bulunması için çalışma başlatıldı.