Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi İMKB Anadolu Lisesi'nin hemen karşısındaki Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının önünde meydana geldi. Karacaören Beldesi'nde ailesiyle birlikte oturan Tülay Ak, bugün karnesini almak için Çay ilçe merkezindeki İMKB Anadolu Lisesi'ne gitmek için yola çıktı. Okula girmek için yolun karşısına geçmek isteyen Tülay Ak'ın yanına bu sırada iddiaya göre 03 VE 343 plakalı otomobil yaklaştı. Araçtan inen 1 kadın ve 2 erkek, Tülay Ak'ı bir battaniyeye sararak otomobilin içine koydu. Şüpheliler daha sonra Afyonkarahisar yönüne kaçtı. Aracın plakasını alan görgü tanıkları durumu polise haber verdi.

"RAHATSIZ EDİLİYORDU"

Olayı haber alarak kızının okuluna gelen anne Neriman Ak ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Uzun süre ağlayan anne Ak'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Polise ifade veren Neriman Ak, kızının Hasan P. tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Kızının Hasan P., annesi ve babası tarafından kaçırıldığını ileri süren Neriman Ak, şikayetçi oldu. Caddeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.