Çiftçilerin en önemli varlıkları olan hayvanlar, şartlar elverdiği müddetçe çiftçilerle aynı araçlarda yolculuk yapıyor.  Tandır kültürünün oldukça gelişmiş olduğu ve bölgenin en lezzetli tandırının yapıldığı Aydın’da keçiler genellikle tandır olarak tüketiliyor. Lezzetli bir yemek olmadan önce motosiklet kasasında son yolculuğuna çıkan keçiler, başlarına gelecekten habersiz oldukları için gayet keyifli görünüyor.

Aydın Dalama Beldesi’nde çiftçilik yapan Hüseyin Yörük, bölgede en lezzetli tandır oğlağını kendisinin yetiştirdiğini belirterek, sipariş geldiğinde keçi oğlağını 09 U 3385 plaklı motosikleti ile diri olarak servis ettiğini, keçilerin son yolculuklarında motosikletle çevreyi gezdiğini söyledi.