8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Denizli Kadın Platformu tarafından yürüyüş düzenlendi. Delikliçınar Meydanı'nda başlayan yürüyüşe kaşık ve tavalarla katılan Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde yaşayan ve tütün üreticisi olan kadınlar, ilgi odağı oldu. Köylü kadınlar, attıkları sloganlarla kadına şiddeti protesto etti. Denizli şivesiyle slogan atan kadınlar, Atatürk'ün kadına verilen haklarını istedi. Kaşıklarıyla grubun en önünde yürüyen Nikferli bir kadın, 'İnadına inadına özgürlük, Cumhuriyet, Atatürk' sloganları attı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini Denizli şivesiyle anlatan kadın, "Bugün Dünya Kadınlar Günü. Özgürlük isteyoruz. Atatürk'ün verdiği hakları isteyoruz. Atatürkçüyüz, arkasindeyiz" dedi.

Gazi Bulvarı güzergahını kullanarak Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüyen kadınlar, zaman zaman araç trafiğinin aksamasına sebep oldu. Araç sahipleri kadınların yürüyüşünü araçların içinden izlerken, Bayramyeri Meydanı'nda toplanan kadınlar, kadına şiddeti protesto etti.