Okul çıkışı gençlik merkezinde buluşan öğrencilerin kavgası görenleri şaşırttı. Polislerin zor ayırdığı öğrencilerin kavgasını gören vatandaşlar adeta gözlerine inanmadı.

Edinilen bilgiye göre Aydın Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören bir grup öğrenci, kız meselesi nedeniyle birbirleri ile takıştı. Bunun üzerine derslerde ve teneffüslerde birbirleri ile sürtüşmeye başlayan grup sabah saatlerinde teneffüste koridorda karşılıklı yürürken 'Önüme niye geldin, niye yan baktın' bahanesi ile sözlü tartışmaya başladılar. Bunun üzerine okul çıkışı Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi önünde birbirlerini düelloya davet eden öğrencileri, kavgayı kızlara da haber vererek izlemelerini istediler.

Okul çıkışı Gençlik Merkezi önünde buluşup kavgaya başlayan öğrencileri gören çevre sakinleri kavgayı polise ihbar etti. Bu arada bazı vatandaşlar kavga eden gençleri ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Çok sayıda polis ekibin müdahale ettiği kavgada gözaltına alınan 4 öğrencinin de hafig yaralandığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra öğrenciler yaşları 18'den küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi.