Tekne turları, yaz tatillerinin en güzel hatıralarını oluşturmanızı sağlayacak aktiviteler arasındadır. Mavi ile her dakika iç içe olduğunuz tekne turlarında dilediğiniz her şeyi teknenin size sunduğu imkanlar dahilinde gerçekleştirebilirsiniz. Tekne turu esnasında güvertede güneşlenebilir, dalgaların ritmi eşliğinde dans edebilir ya da serin yaz akşamlarında içkinizi yudumlayarak mehtabı izleyebilirsiniz. Hiç denemediğiniz su sporlarını deneyerek sınırlarınızı keşfedebilirsiniz. İçe dönük sakin bir tatil mi? Yoksa sosyaleşip çılgıınlar gibi eğlenip sosyalleşebileceğiniz bir tatil mi? Mevcut tatil anlayışınız dahilinde tercih tamamen size kalmış fakat tekne içerisinde istediğiniz şekilde vakit geçirebilirsiniz. Bu imkanı sağlayan teknelerimize göz atmak için sitemize göz atmanızı tavsiye ederiz. İhtiyaçlarınıza hitap eden onlarca tekneye bir tıkla erişim sağlayabilir ve kiralayabilirsiniz.

Marmaris Tekne Turu Kiralama

Marmaris tekne turu kiralama işini ilk defa gerçekleştireceksiniz, yapmanız gereken öncelikli hamle bir yat kiralama şirketi ile irtibata geçmek olacaktır. Naviera yat kiralama firması ilk kez yat kiralayacak tatil severlere, kiralama hizmetine ek olarak danışmanlık hizmeti de vermektedir. Tekne tatilinizi yat kiralama temsilcilerimizle aşama aşama planlayabilirsiniz. Tatil için ayırdığınız bütçeyi en verimli ve efektif biçimde kullanabilirsiniz. https://www.naviera.com.tr/marmaris-yat-kiralama/ linki üzerinden Marmaris tekne kiralama aşamalarını inceleyebilirsiniz.

Marmaris tekne kiralama şirketleri içerisinde önemli bir yere sahip olan Naviera Yatching sizlere hayallerinizin ötesinde bir tatil deneyimi yaşama fırsatı sunmaktadır. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için Naviera‘yı ziyaret edin.

Marmaris Tekne Turu Maliyeti

Marmaris tekne turu maliyeti, Marmaris’in eşsiz güzelliği ile buluşmak isteyenlerin araştırdığı ilk konudur. Tekne turlarının çok maliyetli olduğu hakkında kalıplaşmış bir yanılgı vardır. Naviera yat kiralama şirketinin size sunacağı fırsat ve ödeme seçenekleri ile makul bütçe aralıkları dahilinde doyasıya eğlenebileceğiniz bir tatil, yalnızca bir telefon kadar uzağınızda. https://www.naviera.com.tr/marmaris-mavi-yolculuk-organizasyonlari/ linki üzerinden uygun maliyetli tekne tatili hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Belli bir tatil bütçesi oluşturmadan kapsamlı tatil planı yapmak mümkün değildir. Bütçe planlaması yapmanız halinde sitemiz içerisinde yer alan iletişim kanalları üzerinden bizlerle iletişime geçin. Marmaris tatilinizi planlamaya başlayalım. Marmaris en eşsiz koylarından, keşfedilmemiş vadilerine alanında uzman kaptanımızla erişim sağlayabilirsiniz.

Tekne Turu Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tekne turları eğlencenin doruğuna ulaşabileceğiniz vazgeçilmez tatil tipleri arasındadır. Her an denizin kokusunu duyabileceğiniz, serin rüzgarı teninizde hissedebileceğiniz harika bir deneyim yaşamak herkesin rüyasıdır. Fakat bu eşsiz rüya dikkat edilmesi gereken önlemler alınmadığı taktirde kabusa dönüşebilir. Bunun için yat kiralama öncesi ve tatil esnasında dikkat gerekenler şunladır:

    Tatil yapmak istediğiniz ekip ile birlikte yaptırmanız gereken sağlık kontrollerini ihmal etmeyin.

    Yat kiralama esnasında sözleşme yapacağınız şirketin size sunacağı maddeleri iyice okuyup anlamaya çalışın. Aklınıza takılan kısımları müşteri temsilcileri ile görüşmekten çekinmeyin. Tatil esnasında mağduriyet yaşamamanız adına bu oldukça önemlidir.

    Kiralayacağınız teknenin ekstrem durumlara karşı hazırlıklı bir altyapısı olduğundan emin olun. Mürettebat ekibinin (eğer varsa) bu konuda ne kadar donanım ve beceriye sahip olduğunu araştırın.

    Teknenin rutin bakım ve onarımlarının yapıldığından emin olun.

    Tatil ekibiniz içerisinde yüzmeyi bilmeyen kişiler bulunmaktaysa, gerekli güvenlik önlemlerini alın.

    Tatil çantanızı hazırlarken kendinize bir ihtiyaç listesi oluşturun. Çantanızı eksiksiz bir şekilde hazırlamanız tatil anında zorluk yaşamamanız adına oldukça önemlidir.

    Değerli eşyalarınızı herhangi bir kayıp ya da çalıntı durumu yaşanması ihtimaline karşı yanınıza almayın.