Marmaris İlçesi'nde, Kasım ayının ortalarına gelinmesine karşın pastırma yazı yaşandı. İlçede etkili olan sıcak hava, yerli ve yabancı turistleri sevindirdi. Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Marmaris'te sahildeki kafeterya ve plajlar, güneşlenen ve denize girenlerle doldu. Bazı turistler deniz kayağı ve jet-ski'ye binerek su sporları ile heyecan yaşarken, bazıları Atatürk Caddesi'nden Kemal Elgin Bulvarı'na kadar uzanan sahili doldurdu. Yat Limanı'ndaki restoranlarda deniz manzarası eşliğinde yemek yiyen ailelerin çocukları ise mesire alanları ve oyun parklarına akın etti.

Marmaris'teki güzel havanın tatilcileri mutlu ettiğini söyleyen Mikail Güçlü, "Cennet gibi bir şehirde yaşıyoruz. Birçok bölgede kış yaşanırken, Marmaris'te güneşli havanın tadını çıkartmak ayrı bir keyif" dedi.

SICAKLIK AY SONUNA KADAR AYNI

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları aralıklı olarak ay sonuna kadar devam edecek. Pastırma yazı denilen mevsimde gündüzleri hava sıcaklıkları 23- 28 derece arasında değişecek.