Olay, dün saat 17.30 sıralarında, Yazıcızade Mahallesi'nde bulunan bir apartman inşaatında meydana geldi. Sanayi sitesinde mermer atölyesi çalışanı Coşkun Uyar, bir inşaata döşenecek mermer taşlarının kesimini yapmaya başladı. Uyar'ın mermerleri kestiği 'jet taşı' kırıldı. Fırlayan parça Uyar'ın boğazına saplandı. Uyar'ın yaralandığını gören arkadaşları durumu, sağlık ve polise ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inşaata gelen acil yardım ekipleri Uyar'ı ambulansla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahale sonrası Uyar, ambulansla sevk edildiği Çanakkale Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

'ÖLÜMÜN SAATİ YOK'

Uyar'ın ölüm haberini alan yakınları ve iş arkadaşları gözyaşı döktü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Coşkun Uyar, 7 Haziran'da facebooktaki sayfasından yaptığı 'Ölümün saati yok' adlı paylaşımında şunları yazdığı ortaya çıktı:

"Ölümün saati yok. Yanınızdaki kişiye değer verin; kırmayın onu. Durup, durup sevdiğinizi söyleyin, özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi? Çünkü ölümün saati yok. Belki son görüşünüzdür, belki de son sarılmanızdır. Belki de saatler sonra ona değil de, artık toprağına dokunacaksınız, onu değil de toprağını öpeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil, şuan bilin. Toprak aldığında geri vermez. Çünkü ölümün saati yok."