Liseli Okan Mican, Pamukkale ilçesine bağlı büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen Kocadere Köyü'ndeki camide ikindide kılınan namaz sonrası köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan arkadaşları da gözyaşı döktü. Oğlunu son yolculuğuna uğurlayan acılı anne 53 yaşındaki Hatice Mican'ın, "Beni de Okan'ımla birlikte gömün. Ben bu acıya dayanamam. Yedi benim oğlumu Denizli yedi. Oğlum Denizli'ye çok geldi" feryadı yürek dağladı.

KAÇARKEN BIÇAKLANMIŞ

Okan Mican'ın babası 66 yaşındaki Haydar Mican, "Oğluma kalabalık bir grup saldırmış. Önce dövmüşler. Okan dayak yememek için kalabalığın içinden kaçarken sırtından bıçaklanmış. Bıçaklayan kişi daha sonra bıçakla boğazını kesmiş. Şah damarı kesildiği için de kısa sürede kaybettik. Umuyorum, katil zanlısı yakalanır ve cezasını çeker" dedi.

BABAYA İKİNCİ ACI

İkisi ilk eşinden olan iki erkek dört çocuk babası Haydar Mican'ın, evlat hasreti çektiği ortaya çıktı. İlk eşinden olan oğlu 38 yaşındaki Osman Mican'ın yedi yıl önce kaybolması sonucu büyük üzüntü yaşayan Haydar Mican'ın uzun süredir kendini toparlayamadığı öğrenildi.

RANDEVU VERİLMİŞ

Öte yandan geçen pazartesi günü yan baktın kavgasında dayak yiyen gencin aralarında Okan Mican'ın da bulunduğu arkadaş grubundan yardım istediği, ardından karşı grup ile telefonda randevulaşıp olay yerine gittikleri öğrenildi.